Tuinmeubelen

Exotan Care, het complete onderhoudspakket voor tuinmeubelen

Tuinmeubelen vragen onderhoudsmiddelen die daarvoor zijn ontwikkeld. Ook die vindt u bij Persoon Outdoor Living: onder het label Exotan Care leveren we een compleet pakket aan middelen voor reiniging en onderhoud.

Elk materiaal vraagt weer andere onderhoudsmiddelen. Daarom vindt u bij Exotan Care middelen die zijn afgestemd op de specifieke eigenschappen per materiaal. Teakhout, hardhout, aluminium, vlechtwerk textilen, Silvertex of andere buitenstoffen: u kunt uw klanten altijd het juiste middel adviseren. Een middel, dat een zeer hoogwaardige samenstelling kent. Ook voor de nieuwste, innovatieve materialen zijn binnen het Exotan Care pakket de juiste onderhoudsmiddelen voorhanden.

Sinds 2016 heeft Persoon Outdoor Living het volledige assortiment onderhoudsmiddelen vernieuwd. De formules van het volledige nieuwe, verbeterde Exotan Care pakket is op waterbasis en dus zonder schadelijke oplosmiddelen. Kortom: de kwaliteitseigenschappen zijn nog steeds optimaal, echter het pakket is volledig EcoProof.

En vergeet niet de gezonde marge die onderdeel is van het Exotan Care concept!

Tuinmeubelonderhoud

Hout en Teak reinigen en beschermen
Polywood reinigen en beschermen
Vlechtwerk reinigen en beschermen
Textileen reinigen en beschermen
Textiel en buitenstoffen reinigen en beschermen
Aluminium, chroom en RVS reinigen en beschermen