Over Persoon

Hoogwaardige kwaliteit, de pijler van Persoon

Een tuinmeubel is voor een consument een investering voor jaren. Daarom staat Persoon Outdoor Living voor een collectie van goede kwaliteit. Die kwaliteit begint al bij de samenwerking met betrouwbare tuinmeubelfabrieken in diverse landen. De fabrikanten kennen we persoonlijk. Eigen mensen ter plekke onderhouden de dagelijkse contacten. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole.

Strenge selectie

Elke toeleverancier van Persoon Outdoor Living is streng geselecteerd op een groot aantal kwaliteitscriteria. Meubelkennis natuurlijk, maar ook ondernemerschap, efficiency, leveringsbetrouwbaarheid. Leveranciers krijgen ook alle ruimte voor eigen inbreng, om de kwaliteit van de productie te optimaliseren en innovatie ruim baan te geven.

Meubels die weer en wind doorstaan

Hout, aluminium, rvs en andere materialen komen van de betrouwbare fabrikanten. Een optimale bewerking verlengt de levensduur van tuinmeubelen. Zo wordt aluminium bijvoorbeeld gepoedercoated en geanodiseerd. Ook stoffen voor bekleding worden met oog voor detail geselecteerd, zoals Textilene, Silvertex en dry foam stoffen. Om de kwaliteit te verlengen, staat afnemers ook een eigen reparatieafdeling ter beschikking. Hier zijn we in staat om uiteenlopende reparaties aan onze tuinmeubelen uit te voeren.