Over Persoon

Ruim twintig jaar ervaring in tuinmeubels

Persoon Outdoor Living is al meer dan twintig jaar actief in de import van tuinmeubelen. We zijn leverancier van een moderne collectie, verdeeld in twee lijnen: Exotan en Triniti. De merken verschillen, de prijs/kwaliteit-verhouding niet. Persoon staat zonder uitzondering voor betaalbare meubels van hoogwaardige materialen.

Die komen uit een aantal landen: Vietnam, Indonesië, China en Polen. Met de meeste fabrieken onderhouden we al een jarenlange relatie. De goede band met leveranciers vergroot onze mogelijkheden. Fabrikanten denken actief mee over assortimentsvernieuwing, zijn bereid flexibeler te produceren en leveren voor scherpe prijzen.

Altijd een grote voorraad

De tuinmeubelen vinden vooral hun weg naar retailorganisaties, zoals tuinmeubelketens. Afnemers vinden bij Persoon Outdoor Living het voordeel van een grote voorraad. Klanten kunnen daardoor met een kleiner assortiment volstaan. Binnen vijf werkdagen worden orders geleverd vanuit het grote magazijn in Maasdijk, pal aan de A20. Of het nu één stoel is of één container.

Retailers die een eigen accent op de meubelen willen drukken, bieden we het voordeel van custom made series. Dat kan een detail zijn dat onderscheid creëert, maar ook een serie die exclusief is voor een opdrachtgever. Onze producten zijn gericht op het middensegment van de markt.

Continue assortimentsvernieuwing

Persoon vernieuwt de collectie continu. Niet toevallig waren we een van de eerste leveranciers met houten meubelen.Silvertex en dry foam zijn weer voorbeelden van innovatieve materialentoepassing. Het assortiment omvat daarnaast een pakket accessoires en onderhoudsmiddelen.